Олена Зеленська України Олена Зеленська Сша місто Конгрес місто Кременчук люди Нео Олена Зеленська України Олена Зеленська Сша місто Конгрес місто Кременчук

Перша леді України Олена Зеленська виступила перед Конгресом США

Сейчас читают: 852
vogue.ua

Перша леді Олена Зеленська виступила перед Конгресом США в межах її візиту до Сполучених Штатів Америки. Це був перший виступ дружини президента іншої країни в американському конгресі в історії США.

20 липня Зеленська звернулася до конгресменів від імені українських матерів і дітей та всіх громадян, які загинули чи постраждали від російської агресії, та попросила більше зброї для України. «Я зараз прошу річ, яку б ніколи не хотіла просити.

Я прошу у вас зброю! Зброю не для того, щоб нести війну на чужу землю, а щоб захистити свій дім і право прокидатися в ньому живими.

Я прошу у вас системи протиповітряної оборони, щоб ракети не вбивали дітей у їхніх візочках. Щоб вони не руйнували дитячі кімнати й цілі сім’ї», – сказала Олена Зеленська.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA