Вєтнам місто Лос-Анджелес Netflix серіали фільми фільми про кохання трейлер фільму Вєтнам місто Лос-Анджелес

Найкращі серіали та фільми про літнє кохання, які можна переглянути на Netflix

Сейчас читают: 269
womo.ua

Фільми про літнє кохання — це можливість зануритися в атмосферу пригод, глибоких почуттів та познайомитися з новенькою історією двох закоханих людей.

Ці фільми не просто сповнені ностальгії — вони допоможуть вам знову поринути у світ п’янкого літнього кохання. Запевняємо, що ця добірка фільмів та серіалів від Netflix подарує вам романтичний настрій і скрасить ваш вечір. Читайте також: Що дивитись на Netflix у серпні 2024 року: 50 найочікуваніших фільмів та серіалів Серіали та фільми про літнє кохання: топ-6 Нестерпне літо Саммер Виключена зі школи й заслана до Австралії, бунтівна дівчина з Нью-Йорка приєднується до компанії молодого серфера та перевертає все навколо догори дриґом. Будка поцілунків Перший поцілунок Ель стає причиною забороненого роману, що може зруйнувати дружбу дівчини з її найкращим другом. Вілла «Романтика» Омріяна подорож Джулії до італійської Верони опиняється під загрозою, коли вона дізнається, що на орендованій нею віллі вже живе жахливо привабливий незнайомець. Досконале поєднання Щоб завоювати важливого клієнта, пробивна менеджерка з Лос-Анджелеса влаштовується на ферму в Австралії, де зближується із суворим і загадковим місцевим мешканцем. Крізь моє вікно Давня закоханість Ракель у її сусіда переростає в дещо значно більше, коли він починає відповідати їй взаємністю, попри супротив його родини. Маршрут до кохання Відрядження приводить менеджерку турагенції у В’єтнам.

Там волелюбний гід знайомить її з іншим життям, у якому є місце чудовим пригодам. Читайте також:  Кінотерапія: серіали, які допоможуть розібратися в собі Натхнені історії: фільми про жінок, які переживають розлучення Фільми, які варто переглянути, якщо ви у пошуках натхнення Вони надихають своїми талантами: топ-6 фільмів про сильних

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA