Україна книги поради жінки натхнення дозвілля Україна

Вічна класика, нон-фікшн та сучасна художка: добірка книг про жіночу силу

Сейчас читают: 584
womo.ua

У сучасному світі, де жінки дедалі частіше стають ініціаторками важливих змін, варто пам’ятати та відзначати цю їхню роль. Ми зібрали найкращі літературні історії від #книголав, в яких йдеться про неймовірну силу жінок, яка була рушієм до подолання найскладніших викликів та світлом на шляху до кращого життя.

Від світової класики до сучасних видань — кожна книга допоможе усвідомити, наскільки рішучими, сміливими та непохитними є й завжди були жінки різних часів та епох, а також допоможе відчути й розвинути в собі цю невичерпну силу. «Влада» Кемі Неквапіл Ця книжка — трансформаційний гайд для жінок, які хочуть стати сильнішими в суспільстві, де влада часто використовується як інструмент залякування та упокорення.

Відома тренерка з лідерства Кемі Неквапіл вчить ефективно використовувати внутрішню силу, спираючись на історії з власного життя.

Після прочитання книги ви  опануєте мистецтво життя без вибачень і зможете відчувати, розвивати та застосовувати свою внутрішню силу в реальних ситуаціях. «Дівчина-вогонь» Кара Елвіл Лейба Ця книжка може бути інструкцією з того, як видати книжку або інструкцією з пошуку нового місця роботи чи нового хобі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA