Україна книги діти поради розвиток натхнення Україна

Дитячий нонфікшн: 7 книг, що розкажуть про нас і навколишній світ

Сейчас читают: 482
womo.ua

Для дітей літо — найкраща пора, аби не лише відпочивати, а й дізнаватися щось нове та покращувати свої навички. А зробити і те, і те одночасно допоможе захоплива та пізнавальна книжка.

Тож ми підготували для вас добірку найцікавіших книжок для дітей для літнього читання — дитячі енциклопедії і нонфікшен-книги, що допоможуть маленьким чомучкам краще пізнати наш довколишній світ і себе самих. Юлія Пеліхова «Дивовижні перетворення.

Ким працюють рослини» Видавництво «4MAMAS» Для дітей 5-8 років Новинка літа 2024 року, на яку вам точно варто звернути увагу — книжка Юлії Пеліхової, авторки серії «Хочу знати!».

Саме у цій серії і вийшли «Дивовижні перетворення. Ким працюють рослини». Разом із головним героєм — черв’ячком на ім’я Повзик — маленькі дослідники дізнаються багато нового та відшукають відповіді на свої питання: як з’являються нові рослини, як вони вирізняються поміж собою, яка їхня користь й чимало іншого.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA