Сша фільми здорове харчування харчування правильне харчування Сша

5 кращих фільмів про здорові стосунки з їжею від Netflix

Сейчас читают: 776
womo.ua

Здорове харчування починається з раннього віку — грудне вигодовування сприяє здоровому росту та покращує когнітивний розвиток, а також може мати довгострокові переваги для здоров’я, такі як зниження ризику надмірної ваги або ожиріння та розвитку неінфекційних захворювань у більш пізньому віці.

Ключ до здорового харчування — вживати правильну кількість калорій відповідно до вашої активності, щоб збалансувати енергію, яку ви споживаєте, з енергією, яку ви витрачаєте.

Шукаєте змістовні та глибокі фільми, які надихнуть вас, вашу родину та друзів дотримуватися здорового харчування? Пропонуємо вашій увазі добірку фільмів від Netflix, які зосереджуються на переконливих аргументах на користь зорової їжі. Отруєння: брудна правда про їжу, 2023 Цей документальний фільм від режисера Стефані Соехті проливає світло на реалії харчових патогенів в США.

Він підкреслює важливість дотримання суворих харчових стандартів та закликає до дій для захисту громадського здоровʼя. Фільм вчить бути обізнаним щодо походження їжі та важливості безпеки харчових продуктів. Прокачайте здоровʼя: таємниці кишківника, 2022 Цей документальний фільм досліджує звʼязок між кишківником і мозком, відомий як «другий мозок».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA