Україна робота жінки кар'єра успішна жінка SkyUp Україна

За лаштунками інстаграму: уся правда про роботу бортпровідниці

Сейчас читают: 518
womo.ua

Професія бортпровідниці часто асоціюється з пригодами, романтикою та суцільним задоволенням. Що ж насправді стоїть за яскравими образами усміхнених, доглянутих і завжди привітних бортпровідниць та як здобути омріяну професію — ми запитали у Ксенії Малачевської, бортпровідниці авіакомпанії SkyUp. Шлях до неба Розкажи, як ти прийшла в авіацію?

Що спонукало до цього? Де навчалася на бортпровідницю? Після університету я декілька років працювала аналітикинею, поки не вигоріла та не усвідомила, що робота в офісі — просто не моє.

Хотілося чогось кардинально нового. Я певний час думала про роботу бортпровідником, спілкувалась про неї зі знайомими, шукала інформацію та чекала, коли після пандемії відкриються вакансії.

І тут в соцмережах я натрапила на рекламу вакансії бортпровідників SkyUp Airlines, подумала «чому б і не спробувати» та відправила резюме.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA