люди Нео

Новий образ Керрі Бредшоу у другому сезоні серіалу «І просто так...»

Сейчас читают: 260
vogue.ua

Офіційно почалися зйомки другого сезону «І просто так. . . », сіквела серіалу "Секс у великому місті". Подробиці про наступний етап подорожі Керрі зараз тримаються в секреті, але, на щастя, ми можемо спостерігати за ефектним вбранням головної героїні.

Так, днями в Instagram-акаунті відділу костюмів з'явився новий образ Керрі зі знімального майданчика, на якому Сара Джесіка Паркер позує в дуже модному рожевому кольорі — або, якщо бути точнішим, відтінку фуксії —з ніг до голови.

На фото Сара Джесіка Паркер демонструє вінтажну сукню та сумку у поєднанні з ланцюжком Ada та діамантовим кулоном Connexion ювелірного бренду Jemma Wynne.

Згідно з підписом, це вбрання є важливою віхою у всесвіті «Сексу у великому місті». Це вперше, коли Керрі Бредшоу одягла монохромний ансамбль — великий крок для героїні, яка відома тим, що збирає вбрання, здавалося б, розрізнених частин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA