музыка песни что послушать

Нова українська музика, яку варто забрати із собою у 2021-й

Сейчас читают: 763
hochu.ua

Традиційно будь-яка кризова ситуація в суспільстві викликає неабиякий сплеск культурних починань та яскравих творчих проєктів.

Так само в буремний 2020-й українські артисти видали багато музики, яку варто обов’язково забрати із собою в новий рік.2020-го гуцульська хіп-хоперка записала агресивний соціально-політичний трек Corruption до місцевих виборів, де зачитала разом із OTOY і Den Da Funk.

Також артистка долучилася до соціального проєкту Rap.ua, який називається "Казка про", й оголосила про створення власного музичного лейблу Bitanga Blood разом зі співпродюсером Андрієм Іноземцевим.Але найголовнішим здобутком 2020-го варто вважати мініальбом Amerikraine Dream, де Аліна традиційно майстерно балансує між хіп-хопом, етнікою та електронною музикою.

Один із треків платівки, записаний чотирма мовами Dengi артистка присвятила ромській культурі й не забарилася з атмосферним відео на нього.2020-го Сергій Мартинюк та його поп-рок гурт "Фіолет" почали працювати над новою платівкою DOMINO, яка

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA