Олег Машуковський блогер новини шоубізнес Олег Машуковський

Популярний блогер Ваня Рассел здійснив камінг-аут на підтримку захисників України (ВІДЕО)

Сейчас читают: 225
hochu.ua

Український зірковий блогер і ведучий Ваня Рассел відверто висловився про свою сексуальну орієнтацію. Слідом за продюсером Володимиром Завадюком інфлюенсер зробив камінг-аут і зізнався, що належить до представників ЛГБТ-спільноти.

Чому Рассел вирішив відкрито розповісти про особисте життя — дізнайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці у YouTube Ваня Рассел опублікував відео, присвячене темі ЛГБТ в українському шоубізнесі.

Блогер наголосив, що раніше з камінг-аутами виступив український співак MELOVIN, блогер Олег Машуковський і продюсер найпопулярніших шоу на українському ТБ, зокрема, "Голосу країни" і "Танців з зірками", Володимир Завадюк.

Сам Рассел вирішив приєднатися до цього списку, щоб привернути увагу до проблем прав ЛГБТ-спільноти в Україні.Зірковий блогер, член журі музичної премії YUNA та ведучий розважальних шоу зазначив, що наразі чимало представників ЛГБТ захищають Україну на фронті, проте не мають таких самих прав, як інші громадяни країни.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA