Україна місто Лондон місто Маріуполь місто Виктория Yakaboo Незламні Виктория Покатис Україна місто Лондон місто Маріуполь місто Виктория

Англомовну книгу «Незламні» презентували на Лондонському книжковому ярмароку-2023: подробиці

Сейчас читают: 610
womo.ua

На Лондонському книжковому ярмарку вперше показали англомовну версію книги «Незламні» Вікторії Покатіс. Про це повідомило видавництво книги «Незламні» Yakaboo в Instagram.

Відомо, що на Лондонському книжковому ярмарку в Olympia London Україна має особливий статус: Guest Spotlight («Країна у фокусі уваги»).

Завдяки підтримці організаторів ярмарку Україні безплатно надали колективний стенд, де представлені майже 300 книжок від 21 видавництва.

Серед них — видання Вікторії Покатіс Invincible. Читайте також: «Незламні» провели аукціон на підтримку благодійного проєкту «Наші діти» Читайте також: Книга «Незламні» про спротив жінок у війні з російськими загарбниками побачила світ «Незламні» — книга про українок, про силу українського духу, про жіночу єдність, про стійкість, коли треба покинути домівку і рятувати сім’ю, а потім країну, про якості, які українки відкрили в собі з початком війни, про те, як вони допомагають армії та мріють відновлювати країну. Читайте також: «Жінки зі сталі» провели «бойове злагодження», де буди презентовані книги «Незламні» та «Очі Маріуполя» До книги увійшли 30 історій жінок-військових, парамедиків, волонтерок, засновниць фондів і притулків, адвокаток, які представляють права українського народу у різних країнах, про жінок, які організовують марші, щоб голос України почули всюди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA