Україна медицина Статистика здоров'я МОЗ лікарі Україна

В Україні з початку року провели вже 124 трансплантації органів

Сейчас читают: 747
womo.ua

Від початку року в Україні провели вже 124 трансплантації органів. Про це повідомляє Український центр трансплант-координації у Facebook. Читайте також: Проєкт «Неопалимі»: в Україні безоплатно лікуватимуть людей, які отримали шрами від війни Зазначається, що у першому кварталі  виконано 75 трансплантацій гемопоетичних стовбурових клітин, з них 12 від неродинного донора.

Фото: Український центр трансплант-координації Читайте також: У 10 областях України запрацювали мобільні гінекологічні бригади Найбільше трансплантацій виконало: Львівське територіальне медичне об’єднання — 36; Національний інститут хірургії та трансплантології ім.

Шалімова — 19; Інститут серця МОЗ — 15; клініка «Оберіг» — 10; Київський міський центр нефрології та діалізу — 8; Київська міська клінічна лікарня №1 — 8. Читайте також: COVID-19 поширився через витік з лабораторії у Китаї — ФБР Додамо, що загалом в Україні працюють 19 центрів трансплантації.

Фото: Український центр трансплант-координації The post В Україні з початку року провели вже 124 трансплантації органів appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA