Міка Ньютон Євробачення Євробачення 2023 Loreen Міка Ньютон

"Невже Міка Ньютон така суч*а?": співачка висловилася про скандал із плагіатом пісні Loreen

Сейчас читают: 869
hochu.ua

Після перемоги Loreen на Євробаченні в Мережі ніяк не припиняється скандал через плагіат. Шведці закидають, що її "Tatoo" вкрай схожа на композицію української співачки Міки Ньютон "В полоні".

А днями й сама Міка загострила ситуацію і дуже явно натякнула, що їхні пісні справді схожі.Довгий час Міка Ньютон намагалася обходити стороною питання на тему конкурсної пісні Loreen.

Однак нещодавня витівка невідомих все ж стала сильним приводом, щоб українська співачка прокоментувала доводи фанатів з приводу плагіату її пісні.На стрімінгових музичних сервісах від імені Мікі Ньютон з'явилася пісня під назвою "Same Tattoo", з відсиланням до переможної композиції Loreen.

Якщо увімкнути трек, грає фонограма композиції "В полоні". Користувачі Мережі одразу припустили, що це зробила сама Міка Ньютон і нібито в такий спосіб погодилася з тим, що переможниця Євробачення 2023 вкрала її пісню.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA