Украина благодійність Wellboy війна новини шоубізнес Украина

Більше не Wellboy: скандальний ексучасник Papa Music розпрощався зі сценічним іменем

Сейчас читают: 384
hochu.ua

Після гучного скандалу Антона Вельбоя (Wellboy) з продюсером лейблу Papa Music Євгеном Тріпловим, молодий артист не тільки змушений заплатити велику суму як компенсацію, а й відмовитися від свого псевдоніма.

Однак у міру вирішення конфлікту виконавець уже змінив сценічне ім'я. Деталі - на HOCHU.ua!Тепер виконавець популярних українських треків виступатиме під псевдонімом Anton Velboi.

У рамках свого першого проєкту Антон, у партнерстві з благодійним фондом "Об'єднані любов'ю до України", оголосив збір коштів на підтримку ЗСУ на квадрокоптери, авто та прилади нічного бачення.

Читати також Ніколи ні з ким не зустрічався і працював маляром: 10 цікавих фактів про Wellboy Коли в коридорі між двома стінами ти спиш частіше, ніж у своєму ліжку, бажання скоріше перемогти прокляту ру*ню захоплює твої думки двадцять п'ять годин на добу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA