Sky News Швейцарія знаменитости Нео Sky News Швейцарія

Померла Тіна Тернер - легендарна співачка і королева рок-н-ролу

Сейчас читают: 775
hochu.ua

Сьогодні, 24 травня, перестало битися серце американської співачки Тіни Тернер, знаменитості було 83 роки. "Королева рок-н-ролу" не змогла подолати важку недугу.

Про це Sky News повідомив її прес-секретар. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!У 2016 році у Тіни Тернер діагностували рак кишечника, а в 2017 році вона перенесла трансплантацію нирки.

Співачка померла мирно, у своєму будинку в Куснахті поблизу Цюріха, Швейцарія. Читати також Модель-двійник Кім Кардаш’ян померла у 34 роки від зупинки серця: її “добила” чергова пластика (ФОТО) Тіна Тернер, "королева рок-н-ролу", мирно померла сьогодні у віці 83 років після тривалої хвороби у своєму будинку в Куснахті недалеко від Цюріха,— йдеться у заяві.На офіційній сторінці в Instagram поп-легенди з'явилося повідомлення: "З великим сумом ми повідомляємо про смерть Тіни Тернер.

Своєю музикою та безмежною пристрастю до життя вона зачарувала мільйони шанувальників по всьому світу і надихнула зірок майбутнього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA