діти День захисту дітей свято добірка пісні

Найкращі пісні про дітей українською мовою: душевна добірка до свята (ВІДЕО)

Сейчас читают: 391
hochu.ua

День захисту дітей — це свято, яке відзначається в різних країнах світу 1 червня з метою привернення уваги до прав та добробуту дітей.

Дана дата нагадує всім про важливість того, щоб діти жили в безпеці, щасті, любові та турботі. В умовах війни в Україні ця подія обросла новими сенсами та цінністю, адже щодня українські діти наражаються на небезпеку через терористичні дії росії, залишаються без батьків і зустрічаються віч-на-віч з моторошною реальністю.

Читати також Найтепліші та найласкавіші привітання з початком літа + гарні листівки 1 червня, у День захисту дітей, хочеться подарувати крапельку любові та щастя кожній дитині.

З цього приводу ми зібрали найкращі пісні українською мовою про дітей та для дітей. Слухайте! Читати також Іменини у червні 2023: кого привітати з Днем ангела і як назвати дитину за церковним календарем Читати також Літо не за горами!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA