Концерт музика новини шоубізнес

Два солдаути на перших концертах: як співачка KOLA підкорювала столичних слухачів

Сейчас читают: 399
hochu.ua

У Києві відбулись два великих сольних концерти артистки KOLA. Повний солдаут, презентація першого альбому, улюблені пісні в унісон з залом та енергія, яка пробирає до мурах.

Як пройшли концерти співачки дізнавайтеся на HOCHU.ua!Під час виступу глядачі послухали перший альбом співачки "Музичний щоденник ч.1", а також популярні композиції — "Чи разом", "Біля серця", "Тебе-собі".

Крім того, на концерті пролунали зіркові дуети з YAKTAK, MAMARIKA та Океаном Ельзи. Читати також "А КилимКіндер коли?": найзагадковіші учасники Kalush Orchestra поцілувалися прямо на сцені (ВІДЕО) Я дуже довго йшла до цього, щоб зібрати своїх людей, які чують і відчувають мою музику.

У нас було багато перепон в організації концертів, але я просто щаслива, що це відбулось! І дуже символічно, що мій перший сольний концерт в Києві був у день, коли пісні "Чи разом" виповнився рік.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA