Концерт Щедрик музика українська музика Різдво Христове

НАОНІ та «Володарі Стихій» представили рок-версію «Щедрика»

Сейчас читают: 209
womo.ua

НАОНІ оркестра та творці проєкту “Володарі Стихій” представили унікальну сучасну рок-версію “Щедрика”. Всесвітньо відома мелодія “Щедрик”/ “Carol of the Bells” набула особливого звучання завдяки музичному фентезі-шоу “Володарі Стихій”.

Відео доступне на Youtube-каналі “Володарі Стихій”, а аудіо-трек найближчим часом з’явиться на всіх відомих музичних платформах, а також, звучатиме на українських та світових радіо до різдвяних свят.

Щедрик, українська народна пісня в обробці Микола Леонтовича, є однією з найбільш відомих та улюблених різдвяних мелодій у всьому світі.  Читайте також: Різдво Христове 2023: красиві привітання у віршах, прозі та листівках НАОНІ оркестра, Національний академічний оркестр народних інструментів України, — провідний музичний колектив з 55-річною історією.

НАОНІ оркестра — це гармонійне поєднання шани традиціям та сміливості у музичних експериментах. У проєкті “Володарі Стихій” НАОНІ оркестра виступили Хранителями зерен мелодій, адже в їхньому репертуарі понад дві тисячі партитур українських композицій. Читайте також: Різдвяна симфонія від A CONCERT: всі ваші улюблені зимові пісні за один вечір! “Володарі Стихій” — музичне фентезі-шоу, унікальний інструментальний мюзикл, прем’єра якого відбулась у 2018 році на сценах Одеської та Київської національних опер.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA