Україна Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург РЕЙТИНГ барби google кіно дозвілля Україна Люксембург місто Великое Герцогство Люксембург

«Барбі» — найпопулярніша стрічка року за запитами в Google

Сейчас читают: 667
womo.ua

Найкасовіший фільм Ґрети Ґервіґ став також і найпопулярнішим у 2023 році серед пошукових запитів в Google серед американських користувачів.

Про це розповіли у CBS News. На другому місці за кількістю запитів опинилася біографічна стрічка Крістофера Нолана «Оппенгеймер», що розповідає про історію створення атомної бомби під керівництвом Роберта Оппенгеймера. Читайте також: Холден Колфілд — лише застигла мить у часі: чотири фільми про Селінджера «Звук свободи» Алехандро Гомеса Монтеверде, володар премії «Оскар» 2022 року, «Все всюди й одразу» та третя частина популярної франшизи Marvel «Вартові галактики» посіли відповідно з третього по п’яте місця в перелікуфільмів, які найчастіше шукають у Google.

У той же час за інформацією офіційної сторінки Google Україна найчастішими запитами українських користувачів у категорії «Фільми» у першу чергу був «Оппенгеймер».

Також в першій десятці опинилися «Аватар 2: Шлях води», український анімаційний фільм «Мавка», також стрічка «Барбі» та трагікомедія українського режисера Антоніо Лукіча «Люксембург, Люксембург». Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post «Барбі» — найпопулярніша стрічка року за запитами в Google appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA