История YouTube українська культура освіта розвиток українські традиції

Прокачуємо інтелект: найцікавіші українські YouTube-канали

Сейчас читают: 500
womo.ua

Наразі ми живемо в епоху, коли українське набирає більшої популярності, це стосується усіх сфер. Також ми все частіше помічаємо, що YouTube багатіє на українські канали й ми цьому дуже раді.

І якщо вам потрібна допомога у пошуку YouTube-каналів, які справді роблять вас розумнішими, ми раді допомогти, підготувавши для вас 4 україномовні YouTube-канали, які розкажуть більше про Україну, її культуру, туризм, історію тощо.

Вони створені не задля розваг, а задля вашого розвитку та інтелектуального росту. Читайте також: НевДудь: українські якісні інтерв’ю, які варто дивитися Найцікавіші українські YouTube-канали: ТОП-4 Вєста Гунченко YouTube-канал Вєсти Гунченко та Юлії Варданян, унікальне місце, де зустрічаються гумор і психологія.

Вєста Гунченко, відома українська стендап-комікеса та драматургиня, та Юлія Варданян, професійна психологиня, які об’єднали свої зусилля, щоб створити унікальний контент на просторах українського ютуба. Читайте також: Топ-5 мобільних застосунків для боротьби зі стресом та тривожністю Cafe Philosophique Café Philosophique — це відкритий майданчик, де відбувається філософський діалог, обмін ідеями та інтелектуальним досвідом у публічному просторі міста. Читайте також: Найпопулярніші експерти, які коментують війну на YouTube: список Пороблено “Пороблено” — це розмови дослідниць Анни Ніколаєвої та Дар’ї Анцибор про те, як на нас впливає народна культура.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA