Україна Надя Дорофєєва знаменитості успішна жінка Україна

Надя Дорофєєва – артистка року за версією Culture Awards 2023

Сейчас читают: 110
womo.ua

Оргкомітет премії назвав співачку найкращим прикладом переходу від російськомовної ери в українськомовну та ще й за часи війни.

Про це повідомили на офіційній сторінці премії в Instagram. Оргкомітет премії підкреслює розумну стратегію команди: зі старих пісень переклад вийшов тільки на останній реліз «Різнокольорова». Читатайте також: Еліна Світоліна стала тенісисткою року в Україні Пісня моментально очолила всі чарти та встановила низку рекордів.

Dоrofeeva довго не чекала і вже наступного місяця випустила ще один сингл «Вотсап» — і знову в яблучко. Як і попередній реліз, «Вотсап» був записан6иц у співавторстві з чоловіком Наді Мішею Кацуріним, а також із головним українським музичним продюсером Іваном Клименком, — йдеться у повідомленні.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva Крім того, Culture Awards 2023 оголосив й інших артистів, які минулого року яскраво нагадали про себе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA