привітання свято вірші листівки

Зі Старим Новим роком: найкращі привітання у віршах, прозі та листівках

Сейчас читают: 612
womo.ua

Старий Новий рік — свято, яке в багатьох країнах викликає подив, проте в Україні це свято дуже люблять. Ще б пак — адже це ще один привід відсвяткувати Новий рік, нехай навіть його і називають старим.

Зазначимо, що у зв’язку з переходом ПЦУ на новоюліанський календар церковні свята, які ми відзначали, зсунулися на 13 днів раніше.

Проте Старий Новий рік — не церковне свято, тому його дата не зсувається, а залишається колишньою. Старий Новий рік 2024 українці будуть відзначати, як і раніше, в ніч із 13 на 14 січня. Читайте також: Топ-40 найкращих та видовищних фільмів, серіалів та мультфільмів про драконів Водночас свято Маланки, яке ми звикли святкувати 13 січня і свято Василя — 14 січня, зрушилися і за новоюліанським календарем відзначаються 31 грудня й 1 січня відповідно.

Про традиції на Меланки та традиції Василя можете прочитати за посиланням. Також змістилося і свято Водохреща, яке з 2024 року українська церква відзначає 6 січня. Читайте також: Що подивитися на Старий Новий рік: топ-12 фільмів з новорічною атмосферою Ми підготували для вас велику добірку привітань зі Старим Новим Роком 2024 в прозі, віршах та листівках. Читайте також: 12 вестернів, які варто переглянути кожному любителю Дикого Заходу Привітання зі Старим Новим роком 2024: вірші Зі Старим Новим роком Поспішаю привітати!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA