музика кохання жінки кар'єра

Співачка Lama про кохання та стосунки з чоловіком, молодшим на 18 років

Сейчас читают: 343
womo.ua

Близько 10 років українська співачка майже не з’являлася у публічному просторі. Лише недавно вона відверто розповіла, що зазнала проблем із здоров’ям і прагнула повернути гармонію у власне життя та зосередитися на власному духовному розвитку.

Після тривалої перерви Lama повернулася на сцену з новою концертною програмою, презентувала нову пісню і відверто розповіла про своє особисте життя в інтерв’ю Viva.

Артистка розповіла, що з хлопцем на ім’я Роман вона познайомилася ще в 2016 році на березі моря в Херсонській області. Вони почали розмовляти і спілкувалися щодня, відчуваючи спільну стихію та обговорюючи безліч цікавих тем.

І відтоді більше не розлучалися. Фото: Viva Читайте також: Альбом Джамали знову серед найкращих музичних альбомів 2023 року Вона також розповіла, що вважає коханого глибоко духовною, розумною, зрілою, сімейною та стабільною людиною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA