рецепт рецепти що приготувати правильне харчування прості рецепти швидкі рецепти

Запіканка з броколі і цвітної капусти — простий та смачний рецепт

Сейчас читают: 243
womo.ua

Ця запіканка з броколі та цвітної капусти – найкраща страва для тих, хто любить капусту, смачно попоїсти й не набрати зайву вагу!

А грінки зверху запіканки надають хрусткості та виконують декоративну функцію. Читайте також: Гамбургерний суп в мультиварці — рецепт швидкого приготування Як приготувати броколі й цвітну капусту в духовці: смачний рецепт Інгредієнти: 2 склянки броколі, 2 склянки цвітної капусти, 2 великих яйця, 1 чашка подрібненого сиру Чеддер, ½ склянки майонезу, ½ склянки подрібненої цибулини, ½ склянки вершкового масла, розтопленого, 1 упаковка приправлених сухариків, подрібнених. Спосіб приготування: Розігрійте духовку до 175 градусів C.

Покладіть броколі та цвітну капусту в окремі каструлі, залийте водою та доведіть до кипіння; варіть до готовності, 3-4 хвилини.

Злийте воду та викладіть у форму для запікання 11×7 дюймів. Фото: allrecipes.com Збити яйця в мисці до кремоподібного стану; перемішайте 1/2 склянки сиру Чеддер, майонез і цибулю і залийте овочами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA