місто Лос-Анджелес Netflix українські фільми аниме фільми кіно документальна стрічка місто Лос-Анджелес

Що подивитись на Netflix у січні 2024 року: 27 найочікуваніших фільмів та серіалів

Сейчас читают: 574
womo.ua

Ось вже почався 2024 рік — рік Зеленого Дерев’яного Дракона, який обіцяє бути яскравим та багатим на прем’єри. Також глядача порадує перший місяць зими 2024 року — січень.

Компанія Netflix оприлюднила список із 27 оригінальних фільмів та серіалів, які вийшли або вийдуть у січні 2024 року. Серед них є старі фільми, новинки, продовження улюблених серіалів, документальні стрічки, українське кіно, дитячі фільми, мультсеріали та аніме. Читайте також: Прем’єри 2024 року: які українські фільми покажуть у кінотеатрах Сьогодні запропонуємо вашій увазі велику добірку кіноновинок Netflix за категоріями з датами випуску, а також трейлерами та описом. Що подивитись на Netflix у січні-2024? Які серіали вийдуть у січні на Netflix: Дата виходу: 1.01. Твоя перша остання брехня Після того як колишня військова Мая бачить свого вбитого чоловіка на прихованій відеоняні, вона розкриває небезпечну змову, що тягнеться роками.

Дата виходу: 4.01. Брати Сунь Коли таємничий ворог націлюється на його родину, член тріади з Тайбея вирушає до Лос-Анджелеса, щоб захистити вперту матір і молодшого брата, який нічого не підозрює. Читайте також: Найбільший гігантський кіномонстр усіх часів: 14 фільмів про Кінг-Конга Дата виходу: 5.01. Створіння Кенсона (1 сезон 2 частина) Кенсон, 1945 рік.

У похмурому колоніальному Сеулі підприємець і детективка борються за виживання та стикаються із чудовиськом, породженим людською жадібністю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA