Украина county Love благодійність житло переселенці Київщина війна Росії проти України війна в Україні Украина county Love

На Київщині відкрили «Чудо містечко» для літніх людей, які втратили свої оселі через війну: фото та відео

Сейчас читают: 950
womo.ua

У селі Колонщина Макарівської громади почало функціонувати «Чудо містечко» для літніх переселенців. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

Зазначається, що для потреб мешканців «Чудо містечка» на безоплатній основі передбачили стоматологічну клініку, перукарські послуги та кінотеатр. Читайте також: Накопичувальна пенсія в Україні: хто і скільки платитиме з зарплати щомісяця У містечку буде працювати їдальня з безплатним триразовим харчуванням.

Від поселення за визначеним графіком буде курсувати автобус до Києва. Читайте також: В Україні запустили безоплатне навчання для 70 жінок з деокупованих територій В містечку можуть одночасно проживати близько 130 людей у 100 квартирах.

Перші 67 людей, які потребують житла, вже отримала ключі від своїх помешкань, а решту заселять до кінця 2023 року. Проживання тут повністю безплатне та не обмежене часом. Читайте також: Тиждень дорослого стажера: ким працюватимуть переселенці та кияни старшого віку Цей проєкт створили для літніх людей, які втратили свої оселі через повномасштабну війну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA