маникюр здоров'я краса поради вибір редакції

ТОП 5-помилок у догляді за руками, які варто уникати

Сейчас читают: 835
womo.ua

Ніжність, естетичність, охайність — це те чого ми прагнемо від нашої шкіри не тільки влітку, а і в осінньо-зимовий період. Майстри простору краси JOLLY на своєму досвіді знають, що від стану шкіри значно залежить настрій, комфорт та самопочуття жінки.

Зміна температурного режиму у бік охолодження впливає на гідро-ліпідну мантію шкіри рук. Шкіра стає суха, тьмяна, зневоднена та чутлива до подразників.

При правильному догляді і виконанні рекомендацій спеціалістів  можна втримати гідро-ліпідний баланс та зберегти шкіру рук гладенькою весь зимовий сезон. 4 основні рекомендації по догляду за руками: По-перше, необхідно пам’ятати про миття рук виключно водою кімнатної температури.

Гаряча вода руйнує захисний бар’єр шкіри. Це призводить до сухості та свербіння. По-друге, використовувати для миття натуральне рідке мило, без спиртовмісних речовин, аби уникнути запалень, подразнень та алергічних реакцій на шкірі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA