кіно новини куди піти у вихідні дозвілля

ТОП-8 прем’єр листопада, які варто подивитись у кінотеатрах

Сейчас читают: 105
womo.ua

У листопаді на глядачів чекатиме епічна сага від Рідлі Скотта з Хоакіном Феніксом «Наполеон», супергеройський фільм від «Марвели» з участю Семюела Л.

Джексона, фантастичний екшн «Голодні ігри» з Рейчел Зеглер, психологічний трилер «Між нами» з Ірмою Вітовською, романтична комедія фінського класика Акі Каурісмякі «Опале листя», бойовик від Джона Ву «Тиха ніч», а також діснеївський мультфільм.  «Між нами»  Прем’єра: 2 листопада  У ролях: Ірма Вітовська, Анастасія Пустовіт Молода вагітна наркоманка на ім’я Саша опиняється без допомоги та підтримки в пологовому будинку.

Вона звертається по допомогу до лікарки Ані, яка, не дивлячись на власні проблеми, стає їй на допомогу. Доля зводить цих жінок разом, і вони стають свідками вбивства.

У недавньому інтерв’ю Ірма Вітовська назвала свою героїню «українською Леді Макбет». Що цікаво, Ірма продовжує грати ролі матері або опікунки у національному кіно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA