трейлер фільми фільми про кохання кіно womo фільми

Найкращі фільми жахів 2023 року, які варто переглянути на Гелловін: трейлери

Сейчас читают: 120
womo.ua

Цей рік був багатий на широкий вибір фільмів жахів, які обіцяють задовольнити різноманітні смаки. Від улюблених і відомих історій про надприродне до свіжих поглядів на психологічні жахи.

Ось 5 найкращих фільмів жахів 2023 року, які зададуть правильний тон вашій ночі Гелловіну. Читайте також: П’ятниця, 13-те: всі фільми жахів про маніяка-вбивцю Джейсона Вурхіза Стукіт у двері Knock at the Cabin Останній шедевр М.

Найта Ш’ямалана в жанрі психологічних жахів представляє інтригуючу ідею, коли відпустку невеликої сім’ї переривають чотири відчайдушні незнайомці, які стверджують, що кінець світу настане, якщо член їх сім’ї не буде принесений у жертву. Читайте також: 10 кращих історичних фільмів про давні цивілізації Поговори зі мною Talk to Me Австралійський надприродний фільм жахів «Поговори зі мною» зробив стрибок із фаворита фестивалю до найкасовішого національного фільму жахів цього року.

У фільмі розповідається про Мію, задумливого підлітка, який натрапляє на надприродну вірусну вечірку, яка дозволяє спілкуватися з мертвими. Читайте також: Дженна Ортеґа — королева жахів: 7 найкращих фільмів Почорніння The Blackening Сповнений дивних персонажів і винахідливих тропів жахів, «Почорніння» Тіма Сторі починається з грайливого нахилу до улюбленої франшизи «Крик».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA