місто Київ Німеччина місто Берлін Шевченок місто Київ Німеччина місто Берлін Шевченок

Я пішла з міжнародної компанії, адже на мою країну летять ракети, які сплачуються податками колег: Альона Левицька про життя з чистого аркуша у ФРН

Сейчас читают: 901
womo.ua

Українці Альоні Левицькій до 24 лютого 2022 року подобалося жити на дві країни. У Німеччині вона будувала кар’єру у міжнародній компанії, а в Україні насолоджувалась відпочинком, завершивши проєкти.

Дівчина настільки не вірила у ймовірність повномасштабного вторгнення, що з одягу у Києві мала при собі виключно сукні та взуття на підборах.

Виїзд з України був шокуючим, адже поруч з нею були люди, які потребували її допомоги. Перетнувши кордон ФРН, Альона кардинально змінила життя — звільнилась з міжнародної компанії, в якій частина активів належала представникам країни-окупанта.

Як наслідок — залишилась без роботи, даху над головою та страхового поліса. Альона Левицька у розпач не впала Я приїхала до Києва заради співбесіди у посольстві – і потрапила під обстріли Альоно, де вас застав початок повномасштабного вторгнення?   Я народилась у Чернівцях, але з 2014-го навчалась у Києві, в Національному університеті імені Т.Г.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA