Мода бренд українська мода українські бренди бренд одягу бренди одягу

Український бренд COYS випустив колекцію осіннього одягу для стильної та ділової жінки: фото

Сейчас читают: 711
womo.ua

Осінній гардероб від сірості рятують радісні та яскраві кольори, які представлені в новій колекції українського бренду COYS.

Про це йдеться на Instagram-сторінці бренду. Холодний сезон ніколи не буде похмурим та сумним разом з цим брендом, адже в їхню філософію з самого початку закладний цей кольоровий акцент — Colors Of Your Soul. Читайте також: Бізнес під час війни: українка заснувала бренд жіночого одягу Overthinking Зазначається, що нова колекція створена для активної жінки, яка вміє бути красивою та стильною як на роботі, так і у повсякденному житті.

Тут і тренди (краватка, оксамит, картаті сорочки) і класика (біла сорочка, жилетка, светри). Читайте також: Бренд Ruslan Baginskiy випустив нову колекцію «законсервованих» шапок: фото Особливий скарб — светри зі складом 30% кашемір та 70% вовна мериноса(4900₴) та 100% вовни мериноса (3200₴).

Представлені різні кольори і є можливість замовити в ательє бренду виготовлення речей в розмірах до XXL. The post Український бренд COYS випустив колекцію осіннього одягу для стильної та ділової жінки: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA