місто Маріуполь обстріл діти війни діти та війна війна Росії проти України ракетний удар місто Маріуполь

Історія родини з Кривого Рогу, в дім якої влучила російська ракета

Сейчас читают: 239
womo.ua

16 грудня окупанти завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Одна з ракет влучила в будинок подружжя з двома маленькими дітьми.

7-річна дівчинка з головою опинилася під завалом, а її ніжки затисло плитами. Своєю історією поділилася 41-річна Марина, родина якої 16 грудня втратила будинок, та мало не втратила доньку.

Родина з Кривого Рогу, яка працювала на шахті, звикла до небезпеки, та російська ракета перевернула життя сім’ї з ніг на голову. Читайте також: Обстріл Миколаївщини: загинуло подружжя, їх маленького сина шпиталізували з пораненнями За словами Марини, коли вона повернулася в інший бік, то почула крики доньки Варі, яка знаходилася посеред завалу.

Від вибуху стіни будинку почали падати одна на одну, як доміно. Читайте також: Історія про незламність: родина з Маріуполя відкрила ще одну пекарню на Тернопільщині Фото: проєкт «Незламна мама» Зазначається, що коли дівчинка була звільнена, десь у будинку почалася пожежа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA