Україна телеканал Украина Шоубиз тв шоу Україна

Музичний продюсер «МАСКИ»: «Конкурс на участь у шоу – 5 осіб на місце»

Сейчас читают: 134
liza.ua

Оригінальне гіпершоу «МАСКА», прем’єру якого готує канал «Україна», з перших хвилин захопить глядачів своєю неймовірною секретністю.

Адже хто ховатиметься під екстравагантними костюмами – ми не дізнаємося, доки учасник не покине проєкт.Як проходили проби претендентів на участь у шоу, які пісні найчастіше виконували зірки на відборі та чому творці проєкту ніколи не називають учасників на ім’я, розповів музичний продюсер «МАСКИ» Сергій Грачов.Над масштабним телешоу «МАСКА» працює величезна команда професіоналів, аби зробити українську адаптацію всесвітньо відомого формату The Masked Singer яскравою, видовищною і неповторною.

За музичну частину проєкту відповідає відомий український продюсер та аранжувальник Сергій Грачов. У Сергія величезний досвід роботи з провідними українськими артистами, серед яких Оля Полякова, Вєрка Сердючка, Валерій Меладзе, Ірина Білик, Віра Брежнєва, Наталія Могилевська, гурти «ВІА Гра», DZIDZIO, «НЕАНГЕЛИ», й артистами ближнього зарубіжжя.На участь у шоу

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA