Мода українська мода благодійність одяг військові брендинг

Must Have й Arm Women Now запустили ініціативу із забезпечення жінок-військових формою

Сейчас читают: 213
womo.ua

Український бренд одягу MUST HAVE разом з першим в Україні соціальним проєктом із пошиття жіночої польової військової форми ARM WOMEN NOW об’єдналися задля висвітлення проблеми гендерного забезпечення Збройних сил України.

У рамках колаборації «Сильні жінки сильної країни» MustHave з купівлі кожної базової футболки передасть військову футболку українкам на фронті, які потребують функціональної та зручної військової форми, розробленої саме для жінок. Читайте також: Громадська організація «Землячки» відкрила збір на літню військову форму для жінок Команда прагне передати українським захисницям 500 хакі-футболок. Читайте також: Нові літні колекції одягу від українських брендів: фото Читайте також: Для підтримки квір-українців: бренди brabrabra та «ХУІЗИТ» випустили спільну колекцію шортів Вартість однієї базової футболки становить 999 гривень.

Придбати футболки та підтримати українських захисниць можна на сайті та в магазинах MustHave у Києві та Львові. The post Must Have й Arm Women Now запустили ініціативу із забезпечення жінок-військових формою appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA