робота бізнес кар'єра натхнення

“Зараз ми думаємо маленькими кроками”. Співзасновниці MustHave Анна Бец і Анастасія Дзюба про виклики нової реальності та побудову бізнесу в умовах війни

Сейчас читают: 132
womo.ua

Дві подруги та партнерки Анна Бец і Анастасія Дзюба створили бренд MustHave у 2010 році. Тоді ще популярність всього українського лише зароджувалася, а українки поступово змінювали в гардеробах міжнародний мас-маркет на речі вітчизняного виробництва.

Розвиток компанії припав на початок війни у 2014-му, Covid-2019 та повномасштабне вторгнення у 2022 році. Попри ріст долара, локдауни та блекаути, Анна й Анастасія поєднують оптимістичне мислення з реалістичним, у всьому вбачають досвід і вірять у його результативність.

Про гнучкість, планування в умовах турбулентності та лайфхаки самопорятунку – в нашому інтерв’ю. Повернімось на рік назад, за тиждень до початку війни.

Вже тоді українські бізнеси готувались до можливого наступу та розробляли стратегії по розвитку. У вас були якісь міркування, які кроки та виклики ви для себе позначили?  За тиждень до війни ми жили в ілюзії, що взагалі не може бути у сучасному світі повномасштабної війни з ракетами, в якій ми живемо вже півтора року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA