медицина вакцинация здоров'я лікування застосунок

В Україні запустили безплатний застосунок для відстежування та планування щеплень

Сейчас читают: 589
womo.ua

Vaccination Notes — це зручний застосунок для відстеження та планування вакцинації. Його розробила громадська організація INSCIENCE у рамках проєкту “Бережи себе” — платформи доказової інформації про здоров’я.

Застосунок безплатний і доступний до завантаження для iOS. Під час війни зростає ризик зараження хворобами, зокрема — вакцинокерованими: гепатитом А і В, туберкульозом, COVID-19, грипом, правцем тощо.

Вакцинація — це можливість попередити ці та інші захворювання й додатково захистити свій організм. Vaccination Notes — турботливий гід у світі щеплень, який допоможе тримати дані про зроблені щеплення в одному місці та надаватиме корисну інформацію про вакцинацію.

Застосунок стане актуальним інструментом для тих, хто турбується про своє здоров’я та здоров’я сім’ї. Читайте також: У Японії від вірусу Оз вперше у світі померла людина: подробиці Функціонал застосунку: Архів зроблених щеплень — зберігайте довідки та дані про вакцинацію в одному місці, у вашому смартфоні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA