Гондурас загиблі жінки права жінок новини світу Гондурас

Бунт у в’язниці в Гондурасі: загинули десятки жінок

Сейчас читают: 274
womo.ua

У Гондурасі стався бунт у жіночій в’язниці, внаслідок якого загинули щонайменше 41 людини. Про це повідомляє Sky News. Зазначається, що на місці бунту виявлені 25 обгорілих тіл.

Поліція працює над ідентифікацією загиблих. Читайте також: Через аномальну спеку в Індії загинули майже 100 людей: деталі Відомо, що щонайменше сім ув’язнених були шпиталізовані до лікарні Тегусігальпи з вогнепальними та ножовими пораненнями.

Очільниця пенітенціарної системи Гондурасу Хулісса Вільянуева припустила, що бунт став результатом «дій (влади — ред.) проти організованої злочинності». Читайте також: Ґвалтував та різав дві доби: у Білій Церкві затримали зловмисника За її словами, банди часто мають значний вплив у в’язницях цієї країни, де ув’язнені встановлюють власні правила та продають заборонені товари. Читайте також: Жінки-делегати поскаржилися на домагання на кліматичних переговорах ООН Ймовірно, цей бунт став найбільшою трагедією в центрі ув’язнення для жінок у регіоні з 2017 року, коли дівчата з притулку для проблемної молоді у Гватемалі підпалили матраци на знак протесту проти зґвалтувань та жорстокого поводження в пенітенціарній установі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA