друзья Нео

Зворушливе весілля мрії для військових: Ardis Group долучився до ініціативи «VIDDANI»

Сейчас читают: 812
womo.ua

Нескорені українці тут та зараз живуть своє наповнене життя, яке постійно намагаються відібрати: проводять час з друзями, святкують свята, продовжують планувати теплі й зворушливі події свого життя.

Ardis Group є сміливим українським бізнесом, який продовжує працювати й ніколи не залишається осторонь від підтримки ініціатив, що пришвидшують перемогу.

Зовсім нещодавно команда стратегічного маркетингу Ardis Group долучилась до проєкту «Весілля мрії для захисниць», де «VIDDANI» об’єднали українські бренди і компанії, щоб створити ідеальне весілля, подарувати нареченим можливість насолодитися щасливим моментом без переживань й витрачання часу на організацію події.

Подарувати гостям весілля та сирну насолоду для команди було за честь, бо молодята — це смілива українська пара. Олександр захищає щоночі нашу столицю працюючи із ППО, а наречена Таша бойова медикиня, що рятує життя українських захисників на лінії Бахмутського напрямку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA