Giorgio Armani Гвінет Пелтроу Мода Giorgio Armani Гвінет Пелтроу

Тиждень моди у Парижі: ТОП-7 красунь, чиї образи викликають захват (ФОТО)

Сейчас читают: 710
hochu.ua

Найближчими днями відбудуться покази Chanel, Jacquemus, Giorgio Armani, Dior та інших відомих дизайнерів. А поки пропонуємо вам ознайомитися з найкращими образами зірок, які вже прибули до Франції та встигли відвідати перші покази в рамках Тижня моди.Хіп-хоп виконавиця обрала для модного виходу чорний ансамбль від бренду Schiaparelli.Фото: Getty Images Фото: Getty ImagesЗірка фільмів “Гра престолів” та “Зоряні війни” теж обрала чорне вбрання.

Погодьтеся, воно вдало контрастує з її білявим волоссям.Фото: Getty Images Фото: Getty Images Читати також Донька Гвінет Пелтроу одягла провокаційну сукню мами: у 2002 році актрису "рознесли" за це вбрання (ФОТО) Оскароносна підкреслила свою жіночність сукнею у квітковий принт.

Фото: Getty Images Фото: Getty ImagesФранцуженка , яку ви можете знати з серіалу “Емілі в Парижі”, виглядала елегантно у світлому вбранні.

І зверніть увагу на її сережки, виконані в кольорах українського прапора. Краса!Фото: Getty Images Фото: Getty ImagesЗірка “Зниклої” віддала перевагу мінімалістичному стилю.Фото: Getty Images Фото: Getty ImagesЇї колега , відома за фільмами “Техаська різанина бензопилою 3D” та “Моя дівчина - зомбі”, теж виділялась скромністю свого образу.Фото: Getty Images Фото: Getty Images Читати також Чоловік Наталі Портман попався на зраді, але актриса не поспішає від нього йти: відома причина А ось світська левиця, підприємниця та модельєр похвалилася розкішним вбранням у чорно-золотій гамі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA