Сша Мода українська мода українські бренди весілля мода 2023 жіноча мода український бренд Сша

Мрія принцеси: український бренд Vladiyan Royal випустив весільну колекцію Majesty

Сейчас читают: 466
womo.ua

Колекція весільних суконь Majesty від Vladiyan Royal — втілення найсміливіших мрій принцес, які виростають у справжніх королев.

Вона створена для найважливішого дня, коли усі погляди прикуті до нареченої й час завмирає. До кутюрної колекції увійшли 15 приголомшливих суконь, прикрашених мереживом, паєтками, кристалами, бісером, пишними шлейфами та корсетами, що створюють неповторні силуети. Читайте також: Модний дім Dior представив круїзну кампанію, натхненну Фрідою Кало: фото Усі кольори класичні для весільних вбрань — айворі, карамель, пудра. Читайте також: Український бренд GRIE представив дроп практичних сумок: фото «Majesty» — це впізнавані для бренду пишні силуети бальних суконь, вишитих вручну та з любов‘ю. Читайте також: CVIT та бренд срібних прикрас Siayvo випустили благодійний мерч: фото та деталі Про бренд:  Vladiyan Royal — український бренд, заснований родиною Людмили та Юрія Владіян у 2016 році в Чернівцях.

У світі він відомий завдяки розкішним сукням особливих силуетів. Бренд представлений у більше ніж 50 країнах — від Швеції та Франції до Канади та США.

The post Мрія принцеси: український бренд Vladiyan Royal випустив весільну колекцію Majesty appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA