благодійність ЗСУ українські бренди фонд донат війна в Україні

Прикраса за донат! Freedom & Humanity випустив колекцію прикрас з уламків збитих ракет та організував розіграш

Сейчас читают: 923
womo.ua

Благодійний фонд допомоги військовим Freedom & Humanity спільно з українськими дизайнерками і ювелірками випустив колекцію ювелірних прикрас «Уламки в серці» та вирішив організувати лотерею, щоб допомогти ЗСУ — закупити Mavic.

Про це йдеться на Instagram-сторінці благодійного фонду. Зазначається, що з 8 по 15 листопада 2023 року потрібно зробити довільний донат від 100 гривень на монобанку.

Потім надсилати скріншот платежу у приватні повідомлення фонду Instagram, та надіслати «+» чи будь-який інший коментар під дописом про лотерею.

Якщо всі умови будуть виконані — ви автоматично стаєте учасником розіграшу. Читайте також: Український бренд KSENIASCHNAIDER випустив благодійну колекцію худі: фото Читайте також: На відбудову України: INRO та UNITED24 презентували благодійну колекцію свічок До колекції ввійшли кулони й брошки, зроблені зі срібла, емалі й уламків російської ракети X-101, яку Сили протиповітряної оборони збили біля однієї з київських ТЕЦ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA