Мода бренд українська мода одяг бренд одягу бренди одягу

Одеський бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію одягу у двох кольорах: фото

Сейчас читают: 942
womo.ua

Український бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію одягу  під назвою Black Pearl. Колекція бренду стала присвятою всім жінкам й нагадуванням, що кожна з нас володіє надзвичайною прихованою силою, яка допомагає пройти крізь випробування та вистояти. Читайте також: Український бренд iam випустив колекцію зимових речей: фото Класична стриманість тут поєдналася з інтелектуальною сексуальністю, а простота та лаконічність — з надзвичайною увагою до деталей.

Кожен виріб з нової колекції бренду, що народився біля моря, — як справжня перлина, яка стане окрасою гардероба та залишатиметься актуальною із сезону в сезон. Читайте також: Український бренд L’eskizzo представив нову капсульну колекцію одягу для жінок: фото До колекції, у якій повсякденність гармонійно поєдналася з вишуканою елегантністю, увійшли: чорний жакет з фактурними рукавами, білосніжна сукня з високоякісної екошкіри, сукня-жакет з рюшем із шовкової органзи, стильний вкорочений тренч, розкішна чорна сукня максі на одне плече й не тільки. Читайте також: Мода зима 2024: львівський бренд CICI COCO випустив колекцію одягу з французьким шармом Бренд STRELNYKOVA зробив ставку на чисті лінії та позачасові базові кольори.

Витонченість чорного, білого та молочного кольорів підкреслює елегантність образу та допомагає кожній жінці відчути себе справжньою коштовною перлиною, а притаманна виробам бренду преміальна якість робить їх ідеальним доповненням гардероба у стилі «тиха розкіш».

The post Одеський бренд STRELNYKOVA презентував нову колекцію одягу у двох кольорах: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA