Мода бренд українська мода українські бренди бренд одягу бренди одягу український бренд

Мода осінь-зима 2023/2024: український бренд випустив велику колекцію верхнього одягу для жінок

Сейчас читают: 574
womo.ua

Український бренд NEBESITE зробив ребрендинг та випустив колекцію верхнього одягу на осінь та зиму 2023-2024 рр. під новою маркою The WARM.

До нової колекції увійшли пальта. Про це повідомляється на сайті бренду. Зазначається, що український бренд верхнього одягу NEBESITE, який був заснований 2018 року стилісткою та дизайнеркою Тетяною Могилою та робив оверсайз пуховики, змінив імя.

Тепер його нова назва — THE WARM. Читайте також: Український бренд COYS випустив колекцію осіннього одягу для стильної та ділової жінки: фото Читайте також: Бізнес під час війни: українка заснувала бренд жіночого одягу Overthinking В асортименті бренду представлені різноманітні пальта (новинка), пуховики, шуби, куртки.

The post Мода осінь-зима 2023/2024: український бренд випустив велику колекцію верхнього одягу для жінок appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA