философия Скандал навчання Ірпінь українська мова

Мовний скандал в Ірпені: викладачку, яка відмовилася викладати українською мовою, відсторонили

Сейчас читают: 550
womo.ua

В Державному податковому університеті в місті Ірпінь розгорівся мовний скандал на занятті з філософії — викладачка навчального закладу відмовлялася проводити лекцію українською мовою.

Про це повідомляється на сайті університету. Зазначимо, що 6 квітня в соціальних мережах поширилося відео з фрагментом дистанційної лекції податкового університету.

Під час лекції одна зі студенток перервала викладачку та попросила її продовжити викладення матеріалу українською. Але та заявила, що «обов’язково розмовлятиме російською», коли прийматиме іспит.

Вона додала, що спілкується зі студентами українською, але викладає матеріали російською вже 35 років і не збирається це змінювати. Читайте також: З початку 2023 року в Україні відкрито понад 8о кримінальних справ щодо жорстокого поводження з тваринами   У пресслужбі університету повідомили, що отримали колективне звернення студентів про те, що д.ф.н, професор кафедри соціальної філософії та управління Любов Воробйова використовує російську мову під час проведення лекцій у дистанційному форматі. Читайте також: Британських монархів звинуватили в работоргівлі: подробиці Виконувач обов’язків ректора Податкового університету Дмитро Серебрянський розповів, що після колективного звернення студентів розпочали службове розслідування.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA