Меган Маркл Нео новини Меган Маркл

Принц Гаррі має намір помиритися з батьком: скандальний монарх сумує за Великобританією

Сейчас читают: 117
hochu.ua

Напередодні коронації короля Чарльза III стало відомо, що його опальний молодший син все ж відвідає історичну церемонію. Попри те що принц Гаррі приїде до Британії наодинці, без дружини та дітей, монарх має намір налагодити стосунки з батьком після своїх скандальних висловлювань.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua.Як повідомляє видання The Sun, принц Гаррі сильно сумує за Великобританією, тому детально розпланував свою поїздку на коронацію.

За словами джерел, він навіть зв'язався з королем Чарльзом III, щоб запланувати їхнє "якісне проведення часу". Монарх, який виніс на публіку занадто багато скандальних історій королівської сім'ї, відчайдушно хоче повернутися додому і налагодити свої напружені стосунки з рідними.

Читати також Новий скандал навколо коронації: експодруга Меган Маркл публічно назвала її егоїсткою Гаррі відчайдушно хотів повернутися на коронацію і провести якісно час зі своєю сім'єю,— повідомив інсайдер.Сам король радісно сприйняв бажання молодшого сина налагодити стосунки й теж не втрачає надію на примирення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA