люди характер ласки Нео новини шоубізнес

"Найгірше — залишитись непоміченим": Потап вперше прокоментував гучний скандал через пісню "Волонтер"

Сейчас читают: 386
hochu.ua

Український репер і продюсер Потап кілька місяців не коментував свою пісню "Волонтер", яка обурила багатьох слухачів. І ось, коли скандал вщух, артист все ж таки вирішив відповісти на критику і чесно зізнався, що не хотів образити слухачів резонансними рядками.

Подробиці дізнайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю виданню bigmir)net Потап згадав, як народилася ідея записати трек "Волонтер". За словами артиста, перед цим він побував у добровольчому будівельному батальйоні "Добробат", а по поверненню захотів присвятити пісню усім волонтерам, які допомагають військовим, переселенцям і просто мирним жителям.

Однак слухачі не оцінили пісню і вважають, що сексуальний підтекст тексту ("Ой, мамо, не питай, з ким була і де ночі провела, я була з хлопцями-бійцями, я волонтерила") лише принижує волонтерів, а не підкреслює їхню значущість в особливо важкий для країни час.Як розповів продюсер, у нього не було мети образити волонтерів.

Потап попросив не тримати на нього зла, і наголосив, що в нього своєрідний стиль спілкування і написання текстів, який не всім може бути зрозумілий.Я можу бути різким, але завжди вмію вибачитись, коли для когось це здалось образливим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA