спорт Скандал

Корупційний скандал у спорті: українська каратистка розповіла про вимагання грошей за перемогу

Сейчас читают: 854
womo.ua

Дефлімпійська чемпіонка з карате Інна Візір заявила, що її тренер вимагав частину грошових винагород, які їй виплачували за змагання.

Це стосувалося й інших спортсменів дефлімпійської збірної з карате. Відповідний допис вона опублікувала на своїй сторінці у Facebook, де оприлюднила і скріни листування.

Сам тренер Микола Богодистий говорить, що гроші, які віддавали спортсмени, — добровільні внески. Зі слів титулованих українських паралімпійців й дефлімпійців, які виступили з публічними заявами про корупцію у спортивному середовищі, звинувачуючи тренерів і чиновників «Інваспорту» у поборах, їх роками змушують віддавати 10 відсотків із сум своїх призових начебто на загальні потреби команд і благодійність. Читайте також: Українська важкоатлетка Марія Гангур здобула «срібло» та «бронзу» на чемпіонаті Європи Президент Національного комітету спорту інвалідів України Валерій Сушкевич ініціював створення комісії для перевірки оприлюднених фактів.

Полтавка Інна Візір (Мажара) вступила у боротьбу проти корупції в спорті, заявивши про те, що її колишній тренер дефлімпійської збірної України з карате Микола Богодистий вимагав частину грошових винагород, які виплачуються спортсменам за перемоги в змаганнях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA