Сша Нео новини шоубізнес Сша

Каньє Уест кардинально змінив імідж: фото, на якому важко впізнати скандального репета

Сейчас читают: 551
hochu.ua

Американський репер Каньє Уест несподівано змінив імідж. І ні, від звичних нарядів оверсайз та дещо дивної поведінки артист відмовлятися не став, а лишень відростив густу бороду, за якою його досить важко впізнати.

Подробиці читайте на HOCHU.ua.Каньє Уест часто експериментує з повсякденними та концертними вбраннями, але його зачіска та борода вже тривалий час залишалися незмінними.

Однак після розлучення з Кім Кардаш'ян і таємного весілля із колишньою співробітницею, репер вирішив відпустити незвичну для себе густу бороду.

Вперше після таких змін у зовнішності Йе помітили на баскетбольному матчі своєї доньки Норт. Читати також Тоді і зараз: як виглядають улюблені герої культового серіалу "Район Мелроуз" через понад 30 років Як повідомляє таблоїд The US Sun, завдяки новій густій бороді Каньє намагався уникнути зустрічі з ексдружиною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA