рецепт рецепти простий рецепт страва прості рецепти кулінарні рецепти

Млинці з беконом та шинкою в духовці — смачний рецепт

Сейчас читают: 397
womo.ua

Цей простий рецепт сніданку, обіду чи вечері смакуватиме всій родині. Відчуйте справжню насолоду від м’якої та приємної текстури млинців, доповненою беконом, шинкою та соусом бешамель.  Як приготувати млинці в духовці: рецепт із солоною начинкою  Інгредієнти:  120 г манної крупи, просіяної 120 мл води 120 мл молока, незбираного молока 2 яйця 1 ст.л вершкового масла, розтопленого та додатково для випікання млинців ¼ ч.л солі Для соусу бешамель:  20 г вершкового масла кімнатної температури 20 г борошна грубого помелу 500 мл незбираного молока кімнатної температури 150 г сиру гауда, натертого на тертці та додатково для посипання млинця Сіль Перець Читайте також: Тако з куркою: смачний рецепт страви мексиканської кухні Для начинки: 6 скибочок бекону, нарізаних тонкими вертикальними скибочками 6 скибочок шинки, нарізаних тонкими вертикальними скибочками 5 білих грибів, нарізаних тонкими вертикальними скибочками 300 мл вершків, жирних Оливкова олія, для намазування сковороди Фото: giorgostsoulis.com Спосіб приготування:  Розтоплюємо вершкове масло в невеликій каструлі на повільному вогні, переливаємо в миску і відставляємо в сторону.

У великій мисці збийте всі інгредієнти для млинців і додайте розтоплене масло. Розігріти антипригарну сковороду діаметром 20 см на середньому вогні.

Влийте 60 мл суміші на сковороду, розподіліть тісто, струшуючи сковороду, і готуйте 1 хвилину. Потім перевернути млинець і готувати ще 1 хвилину.

Повторіть той самий процес з усіма млинцями й відставте в їх сторону. Приготування соусу:  У невелику каструлю додаємо молоко і нагріваємо на середньому вогні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA