здоровье тело Любовь

Міфи про секс, які псують твоє інтимне життя

Сейчас читают: 232
liza.ua

Людство давно не вірить, що Земля пласка і стоїть на трьох слонах. Але в наших головах все так же, як і в середньовічні часи, живучі забобони про секс.Сьогодні разом з психотерапевтом і сексологом Оксаною Королович ми розвінчаємо найпопулярніші міфи про секс та сексуальність.Тема мастурбації обросла такою кількістю міфів, що залишається тільки дивуватися.

З дитинства нам втовкмачували, що чіпати себе «там» погано. Деякі батьки з бурхливо розвиненою фантазією навіть погрожували дітям, що від мастурбації на руках росте волосся.І ми виросли, думаючи, що це щось «брудне і ганебне».

Насправді мастурбація — невід’ємна частина становлення сексуальності. Чіпаючи статеві органи, маленькі дівчатка і хлопчики вчаться розуміти своє тіло, встановлювати контакт зі своєю сексуальністю.Ще один живучий міф: мастурбують тільки ті, хто не отримує задоволення від сексу.

Це все одно, що сказати: солодке їсть тільки той, хто не задовольняється основною стравою.Секс з партнером і мастурбація — не

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA