книги Від пацанки до панянки ХОЧУ ЭКСКЛЮЗИВ

ТОП вітчизняних авторів, які доводять, що укрліт – не нудно

Сейчас читают: 221
hochu.ua

Мистецтвознавець Катерина Виноградова поділилася списком літератури, після якої ви полюбите українських авторів.Шкільна програма з української літератури геть відбиває бажання читати.

Хтось каже, що вона занадто депресивна. Хтось — що незрозуміла. З такими думками молоді зіткнулася і перша заступниця директорки Школи леді реаліті "Від пацанки до панянки" (Новий канал) Катерина Виноградова.Вона готова зруйнувати міф про те, що укрліт — нудно.– Щоб відразу розірвати шаблон про важку українську літературу, порекомендую один з моїх найулюбленіших творів.

Це фантастичний роман "VitaNostra" Марини та Сергія Дяченків, — каже педагог. — Там описана неймовірна історія про дівчинку Сашу, яка,щоб врятувати від загибелі своїх рідних, вступає в дуже дивний навчальний заклад.

А ось вже після цього роману можна перейти до сучасних авторів, які стали класиками. Почати варто з Юрія Андруховича. Вважається, що він один із засновників сучасної української літератури незалежної України.– Його роман

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA